De Verhalenkas

In de Verhalenkas verzamel ik bijzondere planten en bloemen. Ik vond ze in de weelderige tuin van het leven. Ze verbergen verhalen over kwetsbaarheid, over liefde, over emoties, over donker en licht en vooral over het vertrouwen dat alles goed is.

In de kas mogen deze planten ongestoord groeien, zichzelf zijn. Maar soms willen ze je aandacht, willen ze het licht zien. Dan breng ik ze naar buiten, luister naar wat ze zeggen en vertaal hun kwetsbare woorden in een verhaal. Verhalen zo gewoon, maar anders. Puur anders.

Luister mee, schuif aan…

 

Met de vertelvoorstellingen van De Verhalenkas neem ik je mee in een andere wereld. Met poëtische verhalen die je kunnen raken. Of je anders laten kijken. Waar je vooral van mag genieten.

Ik vertel graag sprookjes, verhalen geïnspireerd op de natuur, persoonlijke en poëtische verhalen. De lengte en inhoud variëren en is afhankelijk van het publiek.

 

Agenda

Wil je weten wanneer je kunt luisteren naar een verhaal uit de Verhalenkas? Check de data in de agenda.

 

Boekingen

De Verhalenkas is in te huren voor korte en langere vertellingen op festivals, voor theaters, huiskamers en bijzondere bijeenkomsten. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Je kunt me mailen via info@puuranders.nl.

 

Over Miranda

Miranda van Dijk (1976) is kunstenares en verhalenverteller. Ze gaf in 2007 haar baan op als communicatieadviseur bij een bank om zich volledig op een studie Interieurstyling te richten. Daar hervindt ze haar creativiteit en haar liefde voor poëtische verhalen en kunst. Ze richt na haar afstuderen haar bedrijf Puur Anders op en werkt jarenlang in opdracht als kunstenares. Haar bladeren en bloemen van textiel bedrukt met persoonlijke foto’s vliegen de hele wereld over. In 2012 won ze de juryprijs van de wedstrijd Onverwacht Ambacht van Museum Boijmans van Beuningen en ze werkte onder andere samen met Ariadne at Home, Etsy en het Rijksmuseum in Amsterdam. Tot ze in 2016 besloot dat het anders moest en volledig vrij ging werken. In 2017 verscheen haar debuut gedichten- en verhaalbundel Sensitive Survivors.

 

© 2012 - 2022 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel