Reacties

Reacties na voorstelling De Kracht van Kwetsbaarheid (24 juni 2018)

"Zo indrukwekkend, zo diep binnenkomen. De warmte en de liefde die het uitstraalt. De kwetsbaarheid die het uitstraalt. Zo kwetsbaar als een kind wat we uiteindelijk allemaal zijn. Genoten en in liefde ontvangen."

"Wat heb ik genoten! Met ogen dicht konden de woorden nog beter binnenkomen, prachtig, prachtig. Ik zag mezelf dansen, heerlijk. Als laatste mee mogen zingen, heerlijk. Zonder pauze was ook prima geweest. Dank dat jullie de dappere stap hebben gezet dit te doen."

"Jullie verhaal en stem gaan direkt door alle barrières heen rechtstreeks naar mijn hart en ziel. Dank jullie wel voor de kracht van zacht te delen met mij!

"Dank jullie wel! Het was prachtig en krachtig!"

"Lieve vrouwen, bedankt voor de mooie, breekbare en inspirerende woorden, klanken, beeld en geuren uit de tuin van het leven."

"Bedankt dat jullie zo rustgevend zijn."

 

Reacties na voorstelling De Kracht van Kwetsbaarheid (7 april 2018)

"Ik zal nooit meer op dezelfde manier naar een sneeuwklokje kijken. Dank jullie zeer voor de bijzondere middag."

"Dank voor deze inspirerende middag! Ik neem veel stof tot nadenken mee naar huis."

"Inspirerend. Puur. Ik ben er stil van (en dát wil wat zeggen)."

"Dank voor deze prachtige, pure middag. Het kwam 'binnen'. Recht in het hart."

"Zo herkenbaar & invoelbaar jullie verhaal/voorstelling...ik heb genoten, ervaren, gevoeld... Jullie hebben mij geïnspireerd om door te gaan op mijn eigen pad in mijn tuin samen met de parels om mij heen!"

"Wat práchtig! Twee vrouwen die doen wat zó bij ze hoort. En dat gevoel brengen jullie over op anderen. Wat een warme, inspirerende middag op een betoverende locatie. Dit zal ik niet snel vergeten."

 

Reacties na de boeklancering van Sensitive Survivors (19 november 2017)

”Geroerd, opgeladen, ontspannen, blij, zomaar een paar gevoelens die mij overrompelden afgelopen middag. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid.” 

"Je hebt op een heel mooie manier iets in mij geraakt met je verhaal. Dank!" ​

“Op een mooie wijze heb je bij ons een gevoelige snaar geraakt. Een presentatie van je gevoelens en je ervaringen voor een ademloos luisterend publiek.  Je verwoordde mooi dat kwaliteit van leven veel belangrijker is dan snel gewin. Je stelde je heel kwetsbaar op. Een demonstratie van innerlijke kracht.” 

 

Reactie na de huiskamerlezing Sensitive Survivors:

“Wat hebben we een bijzondere dag gehad. We zijn nog onder de indruk van jouw mooie verhaal van de Mooie Momententuin en de prachtige bloemen en planten. Het gaf veel stof tot nadenken, herkenbaar ook, maar vooral het aangeraakt worden, het verbonden voelen en ergens diep van binnen het weten… Het herinnerde weer wie we zijn en waarvoor, het is moeilijk, inderdaad, veel afleidingen, maar je hebt ons erg geïnspireerd en gestimuleerd om voortaan goed te luisteren/voelen of we nog op de goede weg (tuin) zitten. Je hebt bij ons een zaadje geplant… De vorm, het mooie verhaal en de rol van jouw prachtig gemaakte bloemen, die tevoorschijn kwamen en weer verdwenen was heel bijzonder! En dan op het laatst het ontkiemde zaadje waar alles uiteindelijk mee begint… Heel ontroerend!”   

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2021 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel