Reacties

Reacties na de boeklancering van Sensitive Survivors (19 november 2017)

”Geroerd, opgeladen, ontspannen, blij, zomaar een paar gevoelens die mij overrompelden afgelopen middag. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid.” 

"Je hebt op een heel mooie manier iets in mij geraakt met je verhaal. Dank!" ​

“Op een mooie wijze heb je bij ons een gevoelige snaar geraakt. Een presentatie van je gevoelens en je ervaringen voor een ademloos luisterend publiek.  Je verwoordde mooi dat kwaliteit van leven veel belangrijker is dan snel gewin. Je stelde je heel kwetsbaar op. Een demonstratie van innerlijke kracht.” 

 

Reactie na de huiskamerlezing Sensitive Survivors:

“Wat hebben we een bijzondere dag gehad. We zijn nog onder de indruk van jouw mooie verhaal van de Mooie Momententuin en de prachtige bloemen en planten. Het gaf veel stof tot nadenken, herkenbaar ook, maar vooral het aangeraakt worden, het verbonden voelen en ergens diep van binnen het weten… Het herinnerde weer wie we zijn en waarvoor, het is moeilijk, inderdaad, veel afleidingen, maar je hebt ons erg geïnspireerd en gestimuleerd om voortaan goed te luisteren/voelen of we nog op de goede weg (tuin) zitten. Je hebt bij ons een zaadje geplant… De vorm, het mooie verhaal en de rol van jouw prachtig gemaakte bloemen, die tevoorschijn kwamen en weer verdwenen was heel bijzonder! En dan op het laatst het ontkiemde zaadje waar alles uiteindelijk mee begint… Heel ontroerend!”   

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2022 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel