Sensitive Survivors lezing

 

SENSITIVE SURVIVORS 

Een persoonlijk verhaal van kunstenares Miranda van Dijk over de kracht van kwetsbaarheid


 

Gevoelig en onzeker begon Miranda aan haar zoektocht, wat wil ik, waarom voel ik dit en wat is het doel van mijn leven. Een zoektocht die begon bij het ontdekken van haar creativiteit en die haar meenam naar een tuin diep verborgen in haar hart. Een tuin vol vreemde planten en bloemen die haar iets te vertellen hebben.

Miranda vertelt openhartig over haar angsten, haar emoties en drastische keuzes in haar leven. Het vinden van de tuin staat namelijk symbool voor het openen van haar hart. Haar persoonlijke verhaal wisselt ze vloeiend af met het voorlezen van een kwetsbaar sprookje of gedicht uit haar debuut gedichten- en verhaalbundel Sensitive Survivors. Bovendien is er tijdens de voordracht een speciale rol weggelegd voor de planten en bloemen die Miranda zelf maakte van textiel. Ze hielpen haar te ontdekken wie ze is, dat ze haar gevoel mag volgen en dat je goed bent zoals je bent.

Miranda raakt je door haar openheid over haar gevoelens en haar veranderingsproces. Op bijzondere wijze neemt ze je mee in haar zoektocht, waar iedereen zich in zal herkennen. Ze hoopt je te inspireren, want elke ontdekkingsreis kan een inspiratie zijn voor een andere. Misschien wel de jouwe.

 

Over Miranda

Miranda van Dijk (1976) is kunstenares en verhalenverteller. Ze gaf in 2007 haar baan op als communicatieadviseur bij een bank om zich volledig op een studie Interieurstyling te richten. Daar hervindt ze haar creativiteit en haar liefde voor poëtische verhalen en kunst. Ze richt na haar afstuderen haar bedrijf Puur Anders op en werkt jarenlang in opdracht als kunstenares. Haar bladeren en bloemen van textiel bedrukt met persoonlijke foto’s vliegen de hele wereld over. In 2012 won ze de juryprijs van de wedstrijd Onverwacht Ambacht van Museum Boijmans van Beuningen en ze werkte onder andere samen met Ariadne at Home, Etsy en het Rijksmuseum in Amsterdam. Tot ze in 2016 besloot dat het anders moest en volledig vrij ging werken. In 2017 verscheen haar debuut gedichten- en verhaalbundel Sensitive Survivors.

 

Agenda

Check de actuele data voor lezingen en performances hier.

Boekingsinformatie

Wil je meer weten over deze performance/vertelling? Ik kijk er naar uit de mogelijkheden met je door te nemen. Ik vertel met liefde over mijn ontdekkingen zowel op een groot podium als in een kleine huiskamer. Neem gerust contact met me op via info@puuranders.nl.

© 2012 - 2022 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel