Actievoorwaarden en spelregels

1. Winacties worden uitgeschreven door Miranda van Dijk onder de handelsnaam Puur Anders gevestigd te Oud-Beijerland. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld of een reactie hebt gegeven via social media. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of via facebook waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Miranda van Dijk/Puur Anders kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. De winactie is  op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.

12. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

13. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

14. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Miranda van Dijk/Puur Anders voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. De mailadressen worden binnen 7 dagen na het sluiten van de actie verwijderd.

15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Miranda van Dijk/Puur Anders.

16. Miranda van Dijk/Puur Anders handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Puur Anders, Karrespoor 18, 3262 CT Oud-Beijerland. Telefoonnummer: 06 202 08 237.

e-mail: info@puuranders.nl . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

© 2012 - 2023 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel