Zelf aan de slag na een dosis inspiratie

Inspiratie Doe-het-zelf-kit

 

‘Inside you is an artist you don’t know about.’ Rumi

Inspiratie ligt vaak vlak voor je. Op je stoep, in de natuur, in jezelf… Ontwaak je verwondering. Dwaal door je verbeelding, speel met materialen, ontdek en creëer!  Start nu een magisch avontuur om je creativiteit te prikkelen met de Inspiratie Doe-het-zelf kit. Een online versie van mijn inspiratieworkshops.
 

Wat is het?

De inspiratie-doe-het-zelf-kit is het startpunt voor jouw creativiteit. Een kit gevuld met een inspirerend thema. Hoe ziet dat er praktisch uit? Na aanmelding stuur ik je een powerpointpresentatie toe. Hierin leg ik het thema uit waarna je zelf aan de slag kunt. Met pen, papier, bloemen uit de tuin, koffie, de krant, wat je maar in huis hebt. Naast de presentatie ontvang je een link naar een bord op Pinterest, waar je nog meer ideeën en tutorials vindt. Ook kan je me altijd mailen voor vragen en tips.

Voor wie?

De inspiratie-kit is voor iedereen. Of je nu een beginner bent of al professioneel kunstenaar. Of je nu zin hebt een uurtje creatief te zijn, maar niet weet waar je moet beginnen of juist een persoonlijk project wilt opstarten. Of je nu nieuw materiaal wilt uitproberen of een verhaal zoekt binnen je eigen techniek. Of je nu dichter, moeder, directeur, schilder of zangeres bent. Ik beloof je, het is simpel en uitdagend tegelijk!
 

Gratis uitproberen?

Met de eerste editie kun je gratis aan de slag. Zodra er een nieuwe editie met een ander thema klaar staat, krijg je automatisch bericht. Hoe en wanneer de edities verschijnen, laat ik aan mijn gevoel over. Je bent niet verplicht de nieuwste kit aan te vragen.  
 

Aanmelden

Aanmelden is simpel. Stuur een mail naar info@puuranders.nl. Binnen 3 dagen heb je de eerste editie van de Inspiratie-doe-het-zelf-kit in jouw mailbox. 

© 2012 - 2020 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel