Verwonderkit op maat

Voor als je gelooft in synchroniciteit

 

Inspiratie ligt vaak vlak voor je. Op je stoep, in de natuur, in jezelf… Start nu een magisch avontuur met een thema of vraag die al een tijdje in je hoofd ronddwaalt. Of een woord wat spontaan nu bij je opkomt. Ik beloof je, je zult verrast worden door de Verwonderkit. 

Ik geloof in synchroniciteit. Ik geloof dat als er een onderwerp, dier, thema of plant op jouw pad komt, het je iets te zeggen heeft. Dat je inzichten krijgt. Kwartjes gaan vallen. Alleen is het soms lastig om uit te zoeken wat het je dan wil zeggen. En de enige manier om dat te doen is door te onderzoeken, vragen te stellen. En ik weet als geen ander hoe moeilijk dat is voor jezelf te doen. Je blijft snel hangen in een enkel antwoord, waar je in vastloopt. Waardoor je niet verder komt.

Het mooie hieraan is, dat ik het onwijs leuk vind om te onderzoeken, te associëren. Ik praat in beeld. Ik denk in vragen. Geef mij een onderwerp en ik geef je routes door het labyrint van mogelijkheden. Het is mijn passie om een kit te maken waarmee jij verder kunt komen. Nieuwe stappen maakt. Ik geef geen kant-en-klare antwoorden en creatieve uitwerkingen, maar laat je nieuwe ingangen, nieuwe paden zien waar je verder mee komt.

Hoe ziet dat er dan uit?

Concreet betekent dit dat je een powerpointdocument krijgt vol met inspirerende beelden/illustraties en passende open vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden. Die je kunt uitwerken in een journal of je aanzet te creëren. Het is een moodboard in beeld en tekst. Zie het als een routeboekje door de oneindige tuin van mogelijkheden, waarvandaan je zelf verder kan onderzoeken of juist de route vastlegt met een creatie. Wil je weten wat je kunt verwachten? Bestel dan vrijblijvend de gratis Inspiratie Doe-het-zelf kit geïnspireerd op een dichtregel van Rumi. Deze kit geeft je een goed beeld van mijn manier van werken. 

Hoe mooi is het als we elkaar kunnen vinden. Dat we elkaar aanvoelen en ik je de mooiste plekjes in de inspiratietuin kan aanwijzen.

 

Dit is wat voor mij!

Voel je je aangetrokken door dit idee? Ik zet de thee alvast klaar in het (online) theehuis van de inspiratietuin als je me een mailtje stuurt. Dan leren we elkaar kennen, zodat ik me goed kan afstemmen op jouw themavraag. Dit eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend.

Mail me via info@puuranders.nl. Ik kijk er naar uit!

 

Voor wie is deze kit:

  • creatievelingen die verder willen komen.
  • nieuwsgierige aagjes
  • verwonderaars
  • (levens)kunstenaars in de breedste zin van het woord (dichters, tuinierders, genieters, moeders, vaders, schilders, schrijvers, zangers, bloemisten enzovoorts)

 

Prijs

De prijs is € 75 voor een kit van 20-60 pagina's. Dit is inclusief een (online) gesprek wat we inplannen nadat je de verwonderkit hebt ontvangen. In dit gesprek kun je vragen stellen of bespreken hoe je dingen hebt opgepakt of waar je vastloopt.

 

Oke, dit thema laat me niet los

Super! Ik kan niet wachten aan de slag te gaan voor je. Mail me via info@puuranders.nl

© 2012 - 2021 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel