Inspiratieworkshopserie OUTDOOR-editie

Ga mee op een magisch buitenavontuur vol creativiteit

 

Ik geloof in magie. Het bestaat echt. Het zit niet verstopt in toverstafjes en hoge hoeden. Het ligt op straat, tussen de tegels in je tuin, in het park, het bos en vooral in jou! Magie zit in het gewone alledaagse. Het is schoonheid in haar puurste vorm. En ik weet dat jij het ook kunt zien. Echt!

Ga je mee op ontdekking? Ga je mee creëren? Ontwaak je verwondering in de workshops van Puur Anders. Dwaal door natuur, speel met natuurlijke materialen, ontdek en creëer! Een magisch buitenavontuur om je creativiteit te prikkelen.

Ik neem je in deze serie van 3 inspiratieworkshops mee naar buiten. Je gaat anders kijken naar de alledaagse wereld om je heen. En je ontdekkingen geef je creatief vorm op jouw unieke wijze.

 

Wat kun je concreet verwachten?

Je gaat de wereld om je heen ervaren aan de hand van 3 quotes. Elke les krijg je aantal creatieve oefeningen bedoeld om je te verbinden met de omgeving en je nieuwsgierigheid te prikkelen. Daarna zoek je een plekje waar je vrij kan werken of een opdracht verder uitdiept. Er is plaats voor 2 personen. Alle aandacht voor jouw creatieve proces!  We sluiten gezamenlijk af door je ervaringen en werk te delen. Aan het eind van de ochtend ga je naar huis met materiaalexperimenten en/of een afgeronde creatie, maar vooral met een flinke dosis inspiratie en een nieuwe magische blik op de wereld om je heen.

 

Voor wie is de workshopserie?

Ben je bereid je open te stellen voor de magie van het alledaagse?

Ben je nieuwsgierig?

Ja? Ben jij dit? Dan is deze workshopserie voor jou.

Mijn taak is om al jouw zintuigen aan te spreken. Wat fascineert jou? Met behulp van creatieve oefeningen ontdek je patronen, kleuren en verbanden. Ik stel vragen die je anders laten kijken en je uitnodigen een persoonlijke verbinding te zoeken in wat je ziet. Ik stimuleer je de magie te vinden in het alledaagse, het gewone. Ik moedig je aan jouw verhaal te vertellen en dat op jouw unieke wijze en stijl.

Realiseer je dat ik je geen materiële technieken aanleer. Ik ga ervan uit dat je een zekere mate van zelfstandigheid hebt. Je hoeft geen professioneel kunstenaar te zijn, maar in deze workshopserie ligt de nadruk op het vinden van inspiratie. En dan maakt het niet uit of je dichter, illustrator, ouder, dromer of een avonturier bent. 

 

Wanneer en waar?


Op dit moment staan geen workshops gepland. 

 

Wat kost het?

75 euro voor 3 lessen van 2 tot 2,5 uur. Er is plaats voor 2 personen. 

Ik raad je aan een A4 of A5 formaat dummy/notebook mee te nemen waar je in kunt schrijven, schetsen en creëren. 

Ik neem zelf per workshop passend materiaal mee om mee te werken, maar we werken vooral met materiaal wat voorhanden is.

 

 

Goed om te weten

  • We werken buiten. Dus zorg voor passende kleding, schoeisel en (zon)bescherming. Vergeet ook niet een plastic zak of kussen mee te nemen om op te zitten. De grond is niet altijd droog en schoon.
  • We wandelen maximaal 1 tot 2 kilometer door natuurlijk terrein.
  • Bij regen gaat de workshop niet door. In overleg plannen we een nieuwe datum in.
  • Ik geloof in persoonlijke vrijheid in creativiteit, dus neem vooral je eigen techniek en materialen mee. Ik geef per workshop vooraf aan wat ik meeneem aan materialen. Dit is per les verschillend en passend bij het thema. Dit is niet leidend, want ik moedig je aan vooral te spelen met wat voorhanden is op de locatie.
  • Ik neem thee en iets lekkers mee. Vergeet niet extra drinken mee te nemen als het weer daartoe uitnodigt.
  • Vergeet ook je camera/telefoon niet. Soms heb je het nodig voor verder onderzoek.

 

Enthousiast?

Jaah super, ik kan ook niet wachten. Er zijn op dit moment geen workshops gepland, maar een 1-op-1 workshop is altijd te boeken. Stuur me een mail als je meer informatie wilt.

 

Of heb je nog vragen?

Tuurlijk, dat kan. Stel je vraag via info@puuranders.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk. 

© 2012 - 2021 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel