Herbarium Puur Anders is een unieke collectie natuurobjecten.

Met liefde ontworpen en gecreëerd.

Aan elk takje, blad of bloem hangt een persoonlijke annotatie.

Een inzicht, een gedicht, een verhaal.

Om jou te inspireren.

Om je verbinding met de natuur te vieren.

Hoe het begon

Herbarium Puur Anders begon met een diep verlangen meer in verbinding te zijn met de groene wereld om me heen. Het is een persoonlijk project wat ik bewust wil delen. De wereld in slinger. Ik geloof namelijk dat elk groeiproces een inspiratiebron kan zijn voor iemand anders. In de video hieronder vertel ik er uitgebreid over. 

Items in de shop

Natuurlijk kun je één van mijn takjes, bladeren of bloemen kopen. Maar... ze zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, omdat ik zelf graag verder wil groeien. En vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat mijn items precies bij de juiste persoon terecht gaan komen. Volg je gevoel als je ze in de shop bekijkt.

De items bloeien wanneer zij vinden dat het tijd is. Wil je op de hoogte blijven van hun groeiproces? Meld je dan aan voor de nieuwsmail, zodat je altijd weet wanneer de items in de shop staan.

Meer dan een herbarium

Net als de oorspronkelijke herbaria nodigt deze collectie ook jou uit op onderzoek te gaan, want ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn eigen persoonlijke verbintenis heeft met de natuur. Iedereen ziet het anders, voelt het anders. Dat maakt jou uniek. Laat je inspireren door de persoonlijke inzichten en verhalen die ik deel in de Verhalentuin. Je kunt ook meewandelen tijdens de Verwonderwandelingen

 

Slinger het de wereld in

In mijn ontdekkingsreis naar meer verbinding voelde ik me vaak alleen. Het hielp anderen te zien en te horen in hun groeiproces. Daarom heb ik de hashtag #herbariumpuuranders in het leven geroepen waar we elkaars ervaringen kunnen teruglezen. Zo kunnen we elkaar inspireren!

Herbarium Puur Anders is een dankbetuiging aan de plant en zijn spiegel

maar ook een aandenken voor mezelf en een inspiratiebron voor anderen.