Meestgestelde vragen over maatwerk

1. Hoe komt de foto eruit te zien op stof?

Ik gebruik voornamelijk ongebleekt katoen. De foto wordt met behulp van een transfer overgebracht op stof. Lichte gedeeltes in de foto nemen de tint over van de stof (ecru). Bovendien zie je in het eindresultaat de structuur van de stof en de typische kleine zwarte stipjes van ongebleekt katoen terug. 

2. Waar moet ik rekening mee houden?

Het belangrijkste is dat je je realiseert dat de foto de kleur van het blad of de bloem bepaalt. Uiteraard kan ik de foto digitaal aanpassen, bijvoorbeeld omzetten naar een zwart-wit foto. Verder zal de foto iets vervagen als hij op stof wordt overgebracht. 

Eigenlijk passen alle foto's op een blad of bloem. Heb je twijfels? Stuur hem dan eerst naar mij toe, zodat ik kan kijken. Mijn mailadres is info@puuranders.nl. 

3. Wat bedoel je met de kleurtoepassing?

De foto bepaalt altijd de kleur van het blad of de bloem. Het is mogelijk de foto digitaal aan te laten passen. In de shop vind je standaard een drietal toepassingen, namelijk kleur, zwart-wit of sepia. 

4. Kan ik ook voor een andere dan standaard kleurtoepassing kiezen?

Natuurlijk. Dat is mogelijk. Dit kan je melden in de mail bij de foto of bij het opmerkingenveld tijdens het afronden van de order in de webshop. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Of je neemt voor je bestelt even contact met me op. 

5. Kan ik de kleur kiezen van het blad of de bloem?

De foto bepaalt in principe de kleur van het blad. In de webshop kun je kiezen voor een aantal standaard kleurtoepassingen. Dan pas ik de foto digitaal aan. Wil je een andere kleur dan standaard? Meld dit dan in de mail bij de foto. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

6. Kan ik ook een tekening of een tekst gebruiken in plaats van een foto?

Dat is mogelijk. Mail me wel even voordat je de order plaatst, dan kan ik je vertellen hoe het wordt als het wordt overgebracht op stof. 

7. Kan ik tekst toevoegen aan de foto?

Meestal is dit mogelijk, maar neem wel eerst contact met me op. Dan kan ik kijken of het lukt.

8. Ik wil slechts een klein gedeelte van een foto gebruiken. Kan dat?

Dat is geen probleem. Meld het wel als je me de foto mailt. 

9. Hoe groot  mag het bestand zijn?

Maak de foto niet groter dan 2 MB, anders krijgt mijn mailbox het moeilijk. Vaak lukt het zelfs met een bestand van 150 kb, maar probeer ongeveer 1 MB aan te houden. Dat levert het mooiste resultaat op.

10. Wat voor soort bestand heb je nodig?

Ik werk het liefste met een .jpg of .pdf bestand.

11. Kan ik de foto ook per post sturen?

Natuurlijk, mijn adres is Karrespoor 18, 3262 CT  Oud-Beijerland.

12. Zijn de bladeren en bloemen stevig?

Ik werk met ongebleekt katoen dat ik met een speciale toepassing stijf maak. Hierdoor wordt de stof stevig en rafelt het niet. Maar het blijft wel flexibel. Bladeren krijgen een steeltje van ijzerdraad en de bloemen worden met de hand vastgezet.

13. Hoe wordt de bloemen en bladeren verpakt?

Bloemen en bladeren worden verpakt in een stevig cadeaudoosje. Een doosje dat je ook kunt bewaren. 

14. Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen als ik het pakje als cadeau laat opsturen? 

Natuurlijk. Als je me de foto mailt, geef dan gelijk aan wat je wilt. Ik print een mooi kaartje met jouw boodschap en doe dat in het doosje. 

 

© 2012 - 2022 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel