Kom, pak mijn hand. Er is een plant die jou wil ontmoeten. Je iets kan vertellen. Over hoe ze leeft, waar ze voor gebruikt kan worden, welke historische verhalen over haar de ronde doen, maar vooral over wat ze jou kan brengen.

Verwonder je. Laat woorden vanzelf stromen over de schoonheid, de spiegel, de liefde en creëer een persoonlijke ode.

Ik neem je tijdens de workshop mee in de wereld van een drietal bijzondere planten. Ik vertel je verhalen over hun plantaardigheden en symboliek. 

De eerder door mij liefdevol gedroogde planten verwerk je in een zelf gevouwen en vormgegeven boekje. Je krijgt meerdere poëtische schrijf- en verwonderoefeningen zodat je jouw boekje niet alleen kunt voorzien van gegevens als naam en andere plantaardigheden maar ook van jouw eigen persoonlijke inzichten, jouw symboliek en jouw poëzie.  Zo geef je het boekje een persoonlijke touch mee.

 

Aan het einde van de workshop heb je een persoonlijk en liefdevol vormgegeven Plantportret gemaakt.  Een ode aan de plant, jouw plantliefde gevangen in een boek.

Praktische informatie

Wanneer?

De workshop vindt bij voldoende deelname plaats op zondag 9 juni 2024. We beginnen om 13.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

 

Waar?

In de studio van Kunstgarage Franx gaan we aan de slag. Het adres is Vlamingstraat 1-3 in Zoetermeer.

Kunstgarage Franx is open van 11.00 tot 17.00 uur en is met haar prachtige tentoonstellingen zeker de moeite waard. Lunchen is mogelijk bij het inpandige Kiki at Franx

 

Groep

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 personen.

 

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Alle materialen en gereedschap die je nodig hebt om een boekje te creëren, zijn inbegrepen.

 

Meedoen kost € 50,- per persoon.

.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze workshop via  aanmelden@kunstgaragefranx.nl