Sensitive Survivors

Paardenbloemen, weegbree, boterbloemen... We zien hun schoonheid vaak niet meer. We lopen er gewoon langs, ze vallen ons niet eens meer op. Maar als je de tijd neemt om ze wel op te merken, zie je hoe sterk ze zijn. Uniek op hun eigen manier. Voor Sensitive Survivors heb ik deze schijnbaar fragiele bloemen en planten op gevoel gecombineerd met foto's van sensitieve vrouwen. Zij hebben zoveel gemeen met het 'onkruid' dat ik zag. Door deze foto's samen te laten smelten met de bladeren en bloemen kan ik de wereld laten zien wie deze vrouwen echt zijn. Ik gaf ze verschillende namen, maar allemaal met dezelfde betekenis.

Puur.

Licht.

Gezegend.

In mijn dicht- en verhaalbundel Sensitive Survivors heb ik de 12 planten in beeld gebracht. De gedichten en verhalen komen voort uit de voortdurende drang mijn onbewuste keuzes voor deze vrouwen en planten te verklaren. Die strijd tussen mijn gevoel en mijn ego leverde een prachtig boekje op. Een aantal planten zijn ook te koop.

Het boekje en de planten zijn te koop in mijn webshop

 

 

 • UITVERKOCHT

  Boterbloem Inez inclusief dichtbundel Sensitive Survivors
  Boterbloem Inez inclusief dichtbundel Sensitive Survivors

  Boterbloemen, madeliefjes... we zien hun schoonheid vaak niet meer. We lopen er gewoon langs, ze vallen ons niet eens meer op. Maar als je de tijd neemt ze op te merken, zie je hoe sterk ze zijn. Voor Sensitive Survivors heb ik…

  € 75,00
 • Special edition: dicht- en verhaalbundel Sensitive Survivors
  Special edition: dicht- en verhaalbundel Sensitive Survivors

  Een meisje ontdekt een verborgen tuin in het bos. Vreemde planten, verstilde beelden. Het raakt haar, maar ze begrijpt niet waarom. Tot ze verder gaat dan ze ooit durfde te gaan. Ze kan niet meer terug. Ze moet dieper de tuin in.…

  € 24,95
 • Sensitive Survivors | huiskamerlezing/performance
  Sensitive Survivors | huiskamerlezing/performance

  Luisteren naar een bijzondere ontdekkingsreis in je eigen vertrouwde omgeving. Aan de keukentafel met goede vrienden, in de tuin met familie of op een picknickkleed in het park met mensen om je heen die je ook inspiratie gunt.

© 2012 - 2021 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel