Herbarium Puur Anders is een unieke collectie natuurobjecten gemaakt van textiel.

Met liefde ontworpen en gecreëerd.

Aan elk takje, blad of bloem hangt een persoonlijke annotatie.

Een inzicht, een gedicht, een verhaal.

Om jou te inspireren.

Om je verbinding met de natuur te vieren.


Hoe het begon
Herbarium Puur Anders begon met een diep verlangen meer in verbinding te zijn met de groene wereld om me heen. Het is een persoonlijk project wat ik bewust wil delen. De wereld in slinger. Ik geloof namelijk dat elk groeiproces een inspiratiebron kan zijn voor iemand anders. In de video hieronder vertel ik er uitgebreid over. 

Herbarium Puur Anders biedt meer
Net als de oorspronkelijke herbaria nodigt deze collectie ook jou uit op onderzoek te gaan, want ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn eigen persoonlijke verbintenis heeft met de natuur. Iedereen ziet het anders, voelt het anders. Dat maakt jou uniek. Om jouw verbinding te versterken deel ik in mijn inspiratietuin bij de plant van de maand  passende essentievragen die je jezelf kunt stellen. Je kunt ook meedoen aan één van mijn workshops. Bovendien deel ik elke maand mijn persoonlijke inzichten en verhalen met de plant of boom.

Elk kwartaal nieuwe items in de shop
Natuurlijk kun je één van mijn takjes, bladeren of bloemen kopen. Maar... ze zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, omdat ik zelf graag verder wil groeien. En vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat mijn items precies bij de juiste persoon terecht gaan komen. Volg je gevoel als je ze in de shop bekijkt. 

Slinger het de wereld in
In mijn ontdekkingsreis naar meer verbinding voelde ik me vaak alleen. Het hielp anderen te zien en te horen in hun groeiproces. Daarom heb ik de hashtag #herbariumpuuranders in het leven geroepen waar we elkaars ervaringen kunnen teruglezen. Zo kunnen we elkaar inspireren!

© 2012 - 2021 puuranders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel