Algemene voorwaarden

1.Algemeen
De volgende verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen en diensten van Puur Anders. Als er producten worden besteld of activiteiten worden gereserveerd bij Puur Anders verklaart men zich akkoord met de bepalingen in deze voorwaarden.

2. Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro`s exclusief verzendkosten. Puur Anders is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten staan niet garant voor levering van producten.

3. Bestellen
Nadat er een bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestigingsemail met het besteloverzicht en het totaal bedrag inclusief de verzendkosten. De bestellingen worden verstuurd met Post.NL zonder verzekering of tracktrace. Een bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling door Puur Anders is ontvangen. U kunt betalen door middel van een overschrijving via bank- of girorekening,via PayPal of Ideal. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden. Gedurende deze periode reserveert Puur Anders de producten voor u. Mocht de betaling niet binnen zijn na afloop van deze termijn dan worden deze producten weer vrij gegeven voor de verkoop.
Ook aan maatwerk opdrachten start Puur Anders pas na ontvangst van het bedrag. De levertijd is voor maatwerk opdrachten is 4 tot 6 weken.

4. Verzending van de producten
De bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling bij Post.NL ter bezorging aangeboden. Maatwerkopdrachten worden binnen 4 tot 6 weken verzonden. Puur Anders is niet aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen, verlies of beschadiging door Post.NL. Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat het artikel tijdelijk niet op voorraad is dan laat Puur Anders u dit zo spoedig mogelijk weten. De levertijd kan dan langer zijn dan 3 dagen.

5. Garantie
Alle producten van Puur Anders zijn handgemaakt en daardoor uniek. Het is daarom mogelijk dat de producten enigszins afwijken van de foto`s op de site. De bladeren en bloemen zijn gemaakt van textiel en de stelen zijn gemaakt van papier. Zowel textiel als papier zijn gevoelig voor direct daglicht en zeker voor direct zonlicht. Houd verder de artikelen uit de buurt van water.
Puur Anders geeft 9 maanden garantie. De garantie vervalt als u het artikel zelf heeft beschadigd of onjuist heeft behandeld.

6. Retouren
Wanneer u niet tevreden bent met het artikel dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Op maat gemaakte items kunnen niet worden geretourneerd. Neem bij ontevredenheid van een maatwerkartikel wel altijd contact op met Puur Anders. Puur Anders zal in alle redelijkheid bekijken of het artikel aangepast kan worden. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf telefonisch of per e-mail zijn doorgegeven. U kunt voor uw retourzending het retourformulier gebruiken. De garantie vervalt wanneer het artikel door u zelf is beschadigd, gedragen is of wanneer u zelf heeft geprobeerd het gebrek te herstellen. Na ontvangst van de retourzending en goedkeuring door Puur Anders zal Puur Anders het aankoopbedrag bedrag binnen 10 dagen terugstorten op uw bankrekening. Puur Anders retourneert geen verzendkosten

 

7. Workshops/cursussen/wandelingen

 

7.1 Inschrijven voor workshops, wandelingen en cursussen

De workshops/wandelingen en cursussen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

Puur Anders behoudt zich het recht voor, waar nodig, de locatie te veranderen.

Na inschrijving en betaling ontvang je een ontvangstbevestiging via email die jouw inschrijving definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde

van ontvangst van de aanmeldingen.

Per workshop/cursus/wandeling zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Zodra een workshop/wandeling/cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk via de website een plek te boeken. Je kunt altijd een mail sturen met het verzoek of je op de reservelijst geplaatst kunt worden. Zodra er een plek vrij is, neemt Puur Anders zo snel mogelijk contact met je op.

Door de inschrijving verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

7.2  Afmelden door de deelnemer voor workshop of cursus

Afmelden dient via e-mail te gebeuren.

Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang krijg je 100% van het bedrag terug. Bij annulering tussen 14 en 5 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 5 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.

Jouw deelname is overdraagbaar, dus je mag iemand anders in jouw plaats laten meedoen. Meld het wel vooraf bij Puur Anders.

 

7.3. Afmelden door de deelnemer voor de Wandeling

Afmelden dient via de e-mail te gebeuren.

Bij afmelding tot 2 dagen voor aanvang ontvang je het volledige bedrag terug.

Bij afmelding vanaf 2 dagen voor aanvang wordt geen geld teruggeboekt.

Bij niet verschijnen tijdens de wandeling wordt geen geld teruggeboekt.

 

7.4 Annulering/verplaatsing door Puur Anders

De workshop/cursus vindt alleen plaats mits er minimaal 4 deelnemers zijn. De wandeling gaat door bij minimaal 1 persoon. Puur Anders is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop/cursus/wandeling te annuleren. Mocht een workshop/cursus/wandeling geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang bericht.

Puur Anders is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop/cursus/wandeling de datum van een workshop te wijzigen. De deelnemer wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop/cursus/wandelling kosteloos te verplaatsen/annuleren.

Puur Anders is gerechtigd bij ziekte van docent Miranda van Dijk de aangeboden activiteit te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde kosten worden gerestitueerd.

 

7.5 Geheimhouding

Al het workshop- en cursusmateriaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt.

Het maken van beeldopnamen van een (gedeelte van) een workshop/cursus en/of -materiaal is niet toegestaan.

Deelnemers van workshops/cursussen/wandelingen verplichten zich tot geheimhouding jegens derden van alle informatie die zij van deelnemers tijdens de activiteit ontvangen en waarvan de deelnemers het vertrouwelijke karakter moeten begrijpen.

 

7.6. Overig

Puur Anders behoudt zich altijd het recht om de workshops/cursus/wandeling inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.

Parkeerkosten en/of kosten van openbaar vervoer, indien van toepassing, zijn voor rekening van de deelnemer.

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop/cursus/wandeling, dan heeft Puur Anders het recht om deze persoon te weigeren of van deelname te annuleren. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.

 

8. Aansprakelijkheid

Puuranders.nl wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en Puur Anders aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten. Puur Anders vrijwaart zich van alle juridische consequenties.

Puur Anders kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Puur Anders verkochte producten.

Sieraden van Puur Anders zijn niet geschikt voor kinderen.

Puur Anders kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Puur Anders aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers tijdens workshops/cursussen/wandelingen, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop/cursus/wandeling. Tijdens de workshop/cursus werken we met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Puur Anders is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden.

9. Privacy
Uw persoonsgegevens en eventuele aangeleverde foto`s zullen zorgvuldig en vertrouwelijk door Puur Anders worden behandeld en alleen aan derden ter beschikking worden gesteld in verband met betalingstransacties en bezorging. Lees voor uitgebreide informatie de privacyverklaring van Puur Anders.


10. BTW 
Puur Anders is volgens de belastingdienst een kleine onderneming en is ontheven van administratieve verplichtingen ten aanzien van de omzetbelasting. Puur Anders kan dus geen BTW heffen of terugvorderen.

11. Vragen en/of klachten
Heeft u vragen of klachten, stuur dan een e-mail naar info@puuranders.nl

12. Copyright
Op alle informatie van deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie zonder voorafgaande toestemming van Puur Anders te kopiëren of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van de site kunnen op geen enkele manier rechten ontlenen aan de geboden informatie.

13. Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze site worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling gaat men automatisch akkoord met bovengenoemde algemene voorwaarden.

Puur Anders
Karrespoor 18
3262 CT OUD BEIJERLAND
KvK: 24421112
BTW: NL 1364.69.309.B01