Algemene voorwaarden

1. Algemeen
De volgende verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen en diensten van Puur Anders. Als er producten worden besteld bij Puur Anders verklaart men zich akkoord met de bepalingen in deze voorwaarden.

2. Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro`s exclusief verzendkosten. Puur Anders is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten staan niet garant voor levering van producten.

3. Bestellen
Nadat er een bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestigingsemail met het besteloverzicht en het totaal bedrag inclusief de verzendkosten. De bestellingen worden verstuurd met Post.NL zonder verzekering of tracktrace. Een bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling door Puur Anders is ontvangen. U kunt betalen door middel van een overschrijving via bank- of girorekening,via PayPal of Ideal. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden. Gedurende deze periode reserveert Puur Anders de producten voor u. Mocht de betaling niet binnen zijn na afloop van deze termijn dan worden deze producten weer vrij gegeven voor de verkoop.
Ook aan maatwerk opdrachten start Puur Anders pas na ontvangst van het bedrag. De levertijd is voor maatwerk opdrachten is 4 tot 6 weken.

4. Verzending van de producten
De bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling bij Post.NL ter bezorging aangeboden. Maatwerkopdrachten worden binnen 4 tot 6 weken verzonden. Alle items worden verzonden met briefpost, met uitzondering van de bloemen. Deze worden verzonden met pakketservice inclusief track & trace. Internationale orders van bloemen worden verzonden met pakketservice zonder track & trace. Puur Anders is niet aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen, verlies of beschadiging door Post.NL. Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat het artikel tijdelijk niet op voorraad is dan laat Puur Anders u dit zo spoedig mogelijk weten. Het artikel wordt dan voor u gemaakt. De levertijd kan dan langer zijn dan 3 dagen.

5. Garantie
Alle producten van Puur Anders zijn handgemaakt en daardoor uniek. Het is daarom mogelijk dat de producten enigszins afwijken van de foto`s op de site. De bladeren en bloemen zijn gemaakt van textiel en de stelen zijn gemaakt van papier. Zowel textiel als papier zijn gevoelig voor direct daglicht en zeker voor direct zonlicht. Houd verder de artikelen uit de buurt van water.
Puur Anders geeft 9 maanden garantie. De garantie vervalt als u het artikel zelf heeft beschadigd of onjuist heeft behandeld.

6. Retouren
Wanneer u niet tevreden bent met het artikel dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Op maat gemaakte items kunnen niet worden geretourneerd. Neem bij ontevredenheid van een maatwerkartikel wel altijd contact op met Puur Anders. Puur Anders zal in alle redelijkheid bekijken of het artikel aangepast kan worden. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf telefonisch of per e-mail zijn doorgegeven. U kunt voor uw retourzending het retourformulier gebruiken. De garantie vervalt wanneer het artikel door u zelf is beschadigd, gedragen is of wanneer u zelf heeft geprobeerd het gebrek te herstellen. Na ontvangst van de retourzending en goedkeuring door Puur Anders zal Puur Anders het aankoopbedrag bedrag binnen 10 dagen terugstorten op uw bankrekening. Puur Anders retourneert geen verzendkosten.

7. Aansprakelijkheid
Puur Anders kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Puur Anders verkochte producten. Sieraden van Puur Anders zijn niet geschikt voor kinderen.

8. Privacy
Uw persoonsgegevens en eventuele aangeleverde foto`s zullen zorgvuldig en vertrouwelijk door Puur Anders worden behandeld en alleen aan derden ter beschikking worden gesteld in verband met betalingstransacties en bezorging. Lees voor uitgebreide informatie de privacyverklaring van Puur Anders.

9. BTW
Puur Anders is volgens de belastingdienst een kleine onderneming en is ontheven van administratieve verplichtingen ten aanzien van de omzetbelasting. Puur Anders kan dus geen BTW heffen of terugvorderen.

10. Vragen en/of klachten
Heeft u vragen of klachten, stuur dan een e-mail naar info@puuranders.nl

11. Copyright
Op alle informatie van deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie zonder voorafgaande toestemming van Puur Anders te kopiëren of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van de site kunnen op geen enkele manier rechten ontlenen aan de geboden informatie.

12. Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze site worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling gaat men automatisch akkoord met bovengenoemde algemene voorwaarden.

Puur Anders
Karrespoor 18
3262 CT OUD BEIJERLAND
KvK: 24421112
BTW: NL 1364.69.309.B01